APPARTEMENT
Het vakantieappartement Diepstraat biedt in principe plaats aan twee personen, maar er is plaats voor maximaal vier personen. Het ligt op de eerste en tweede verdieping, die alleen per trap bereikbaar zijn. Het is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
Het appartement heeft een eigen ingang, zodat het afstand houden (‘het nieuwe normaal’) geen probleem is.

INCHECKEN & UITCHECKEN
Inchecken van 15.00 – 22.00 uur.
Uitchecken van 8.00 – 10.00 uur.

TARIEVEN EN BETALING
De prijs is € 95,00 per nacht voor twee personen, exclusief toeristenbelasting. U kunt al boeken vanaf TWEE nachten. Een extra bed kost €. 15,- per nacht (max. twee bedden beschikbaar).

De huurtarieven zijn all-in, met uitzondering van de borg en toeristenbelasting. Er wordt een standaard borg van € 100,- in rekening gebracht. U wordt verzocht die bij aankomst contant te voldoen. Deze borg wordt, in geval van geen schade en/of verlies, zo veel mogelijk binnen één werkdag na afloop van het verblijf teruggestort op uw bankrekening.
U kunt dat bedrag ook eventueel overmaken op ons bankrekeningnummer:
NL89 INGB 0007 7864 51 ten name van Vakantieappartement Diepstraat. Misschien wel zo handig vanwege het afstand houden in deze tijden van Corona.

Na reservering ontvangt de gast per mail een bevestiging van huur, met daarin de kosten en voorwaarden. De gast wordt verzocht om de factuur uiterlijk zeven dagen voor de check-in-datum per bankoverschrijving te voldoen. Een reservering is pas na betaling definitief.

Een set handdoeken per persoon, bestaande uit een handdoek, badlaken en washandje, wordt ter beschikking gesteld voor het eerste gebruik Een extra set handdoeken kost twee euro per persoon.
Toiletpapier en eventueel andere serviceartikelen (ter beoordeling van de verhuurder) worden slechtst voor het eerste gebruik ter beschikking gesteld.

ANNULERING
Bij annulering tot zeven dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering daarna of in geval van het niet komen opdagen (no-show) wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht.

KINDEREN EN/OF EXTRA BEDDEN
Bij een verblijf van een kind of een derde of vierde gast geldt een toeslag per persoon en per nacht.
Het maximum aantal extra bedden in het appartement: 2.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

ROKEN
Roken in het appartement en trappenhuizen is verboden. Roken is uitsluitend toegestaan op de dakterras.