APPARTEMENT
Het vakantieappartement Diepstraat biedt in principe plaats aan twee personen, maar er is ook plaats voor maximaal vier personen. Het ligt op de eerste en tweede verdieping, die alleen per trap bereikbaar zijn. Het is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
Het appartement heeft een eigen ingang.

INCHECKEN & UITCHECKEN

Inchecken van 15.00 – 22.00 uur.
Uitchecken van 8.00 – 10.00 uur.

TARIEVEN EN BETALING 2024 (Prijswijzigingen voorbehouden.)
Boeken vanaf minimaal twee nachten. De prijs is € 135,00 per nacht in 2024 voor twee personen, exclusief gemeentelijke toeristenbelasting (€. 2,20 p.p.p.n. prijspeil 2024) en inclusief btw, boekingskosten, bedlinnen, handdoekenset, energiekosten en de eindschoonmaak. Een extra bed kost €.25,- per nacht (max. twee bedden beschikbaar).

U kunt op de beschikbaarheidskalender zien welke dagen vrij zijn of stuur een mail naar verhuur@diepstraat.nl

De huurtarieven zijn all-in, met uitzondering van de borg en toeristenbelasting. Er wordt een standaard borg van € 100,- in rekening gebracht. U wordt verzocht die vooraf over te maken op onze bankrekening. Deze borg wordt, als er geen schade en/of verlies is, zo veel mogelijk binnen één werkdag na afloop van het verblijf teruggestort op uw bankrekening. Dit ter beoordeling van verhuurder.
Het bankrekeningnummer voor het overmaken van de kosten en borg is:
NL89 INGB 0007 7864 51 ten name van Vakantieappartement Diepstraat. 

Na reservering ontvangt de gast per mail een bevestiging van huur, met daarin de kosten en voorwaarden. De gast wordt verzocht om de factuur uiterlijk zeven dagen voor de check-in-datum per bankoverschrijving te voldoen. Een reservering is pas na betaling definitief.

Een set handdoeken per persoon, bestaande uit een handdoek, badlaken en washandje, wordt ter beschikking gesteld voor het EERSTE gebruik.  Een extra set handdoeken kost twee euro per persoon.
Toiletpapier en eventueel andere serviceartikelen (ter beoordeling van de verhuurder) worden slechtst voor het EERSTE gebruik ter beschikking gesteld.

ANNULERING
Bij annulering tot zeven dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering daarna of in geval van het niet komen opdagen (no-show) wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht.

KINDEREN EN/OF EXTRA BEDDEN
Bij een verblijf van een kind of een derde of vierde gast geldt een toeslag per persoon en per nacht van €. 25,- (prijspeil 2024).
Het maximum aantal extra bedden in het appartement: 2.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

ROKEN
Roken in het appartement en trappenhuizen is verboden. Roken is uitsluitend toegestaan op het dakterras.