APPARTEMENT
Het vakantieappartement Diepstraat biedt een 2-persoons appartement op de eerste en tweede verdieping, die alleen per trap bereikbaar zijn.

INCHECKEN & UITCHECKEN
Inchecken van 15.00 – 22.00 uur.
Uitchecken van 8.00 – 10.00 uur.

TARIEVEN EN BETALING
De prijs is € 90,00 per nacht, exclusief toeristenbelasting. U kunt al boeken vanaf TWEE nachten. LET OP. In de maand december te boeken vanaf DRIE nachten.

De huurtarieven zijn all-in, met uitzondering van de borg en toeristenbelasting. Er wordt een standaard borg van € 100,- in rekening gebracht. U wordt verzocht die bij aankomst contant te voldoen. Deze borg wordt, in geval van geen schade en/of verlies, zo veel mogelijk binnen één werkdag na afloop van het verblijf teruggestort op uw bankrekening.
Na reservering ontvangt de gast per mail een bevestiging van huur, met daarin de kosten en voorwaarden. De gast wordt verzocht om de factuur uiterlijk zeven dagen voor de check-in-datum per bankoverschrijving te voldoen. Een reservering is pas na betaling definitief.

ANNULERING
Bij annulering tot zeven dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering daarna of in geval van het niet komen opdagen (no-show) wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht.

KINDEREN EN/OF EXTRA BEDDEN
Bij een verblijf van een kind of een derde of vierde gast geldt een toeslag per persoon en per nacht.
Het maximum aantal extra bedden in het appartement: 2.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

ROKEN
Roken in het appartement en trappenhuizen is verboden. Roken is uitsluitend toegestaan op de dakterras.