Comfortabel appartement, gelegen op de eerste verdieping in de Diepstraat in het beschermd dorpsgezicht gebied van Eijsden.

Inventaris van de keuken: magnetron, oven, broodrooster, De’Longhi koffieautomaat, waterkoker, inductie kookplaat, biofresh koelkast, vaatwasser, keukengerei en bestek, servies, pannen en theedoeken voor het eerste gebruik, snoerloze Dyson stofzuiger, e.d. Extra theedoeken dient u wel zelf mee te brengen.
Er worden gratis serviceartikelen, zoals bijvoorbeeld toiletpapier, koffie en thee, verstrekt voor het eerste gebruik.

Eetkamer met (hygiënische) pvc vloer en tafel voor zes personen.

Ruim zitgedeelte aan de voorzijde van het pand op de eerste verdieping met airco, eveneens met (hygiënische) pvc vloer en een 49 inch flatscreen smart TV (met o.a.  Netflix, Videoland en YouTube) .

De slaapkamer is op de tweede verdieping met een ruim 2-persoonsbed aan de rustige achterkant, met kledingkast, passpiegel, inclusief beddengoed en airco.

Het heerlijke Swiss Sense boxspring Royal Class bed.

Vanuit uw bed kunt u comfortabel naar een verstelbare 49 inch flatscreen smart TV (met o.a. Netflix, Videoland en YouTube) kijken.

En een kleine slaapkamer voor twee extra gasten.

Ruime badkamer met grote douche en toilet, inclusief een handdoekenset bestaande uit een handdoek, badlaken en washandje per persoon voor het eerste gebruik. (Een extra handdoekenset of vervanging is tegen een kleine vergoeding mogelijk. U kunt uiteraard ook eigen handdoeken meebrengen. )

De douche heeft een comfortabel bankje

Terras op het zuiden met een aangename luifel tegen de warmte. Gelukkig heeft het appartement airco. (Un jeu de serviettes supplémentaire ou un remplacement est possible moyennant un petit supplément. Vous pouvez bien sûr également apporter vos propres serviettes.)