Een comfortabel vakantieappartement

Archieven: Blog (Pagina 1 van 2)

Wandelen en genieten

Ons appartement ligt aan de Mergellandroute. Deze route gaat door Zuid-Limburg en kan zowel per fiets (125 km) als de auto of motor (100 km) worden gevolgd. Wandelen kan natuurlijk helemaal in onze omgeving. Iets verder weg liggen het Pieterpad (https://www.pieterpad.nl/), het Krijtlandpad (https://www.wandelnet.nl/wandelroute/727/Krijtlandpad/overzicht) en het Pelgrimspad (https://www.wandelnet.nl/nieuwsbericht/2021/03/23/Knopen-Lopen-Wandelnetwerk-voor-Zuid-Limburg)
Alle drie de moeite waard. Mooie wandelroutes.

Ons heuvellandschap is de moeite waard. Geniet van de mooie uitzichten, hellingbossen, vakwerkhuizen en vooral het Bourgondische leven.

Na afloop is het goed toeven in een van de restaurants of cafés in en bij de Diepstraat in Eijsden. Het meest pittoreske deel van Eijsden. Niet voor niets beschermd dorpsgezicht.

 

Kom en geniet. Start vanuit een comfortabel appartement voorzien van alle gemakken.

Eetcafé Aon ’t Bat Eijsden

Op korte afstand van ons vakantieappartement ligt de Maas met daarlangs het Eetcafé Aon ’t Bat.

In een sfeervolle ambiance waarin het huiskamergevoel de boventoon voert, kan jong en oud, zowel privé als zakelijk, elke dag van 10:00 tot 00:00 uur terecht voor een heerlijke lunch, voordelig driegangen keuzemenu à €23,00, à la carte gerechten of gewoon een drankje.
Zelfs een heerlijk ontbijt, high tea of een gezellige avond met tapas behoort tot de vele mogelijkheden, en in samenspraak met u kan er nog veel meer bedacht worden.

Roy en zijn ervaren team verwezenlijken het graag voor u! De keuken is geopend van 11:00 tot 21:30 uur

Het terras

 TERRAS VAN HET JAAR 2013

~ Chapeau magazine

TWEEDE BESTE TERRAS VAN LIMBURG 2017

~ Dagblad de Limburger

BESTE TERRAS VAN LIMBURG 2018

~ Dagblad de Limburger

Het terras, meteen gelegen aan het fiets- en voetveer, is het kroonjuweel van Eetcafé Aon ’t Bat. Het is gesplitst in 2 delen. Bovenop ’t Bat (Maaskade) en onder midden in het mooie rustige natuurgebied van Eijsden. Beide terrassen hebben een prachtig uitzicht op de Maas en z’n natuurschoon. Doordat dit deel van Eijsden ook nog verkeersarm is, maakt dit een van de mooiste en rustigste plekjes van Zuid-Limburg.

Mocht het toch iets kouder worden, dan zorgen de terrasverwarmingen en glazen windschermen ervoor dat het toch aangenaam genieten blijft.

De Sint Pietersbergroute in Maastricht is pittige nieuwe mountainbikeroute

Plaats: Maastricht(St-Pietersberg-Observant)

Lengte van de route: De route heeft een lengte van 5 kilometer.
Markering: De route is in Nederland gemarkeerd met gele bordjes met in het groen het internationale MTB teken.
Startlocatie: Je kunt de route starten bij:
– Chalet d’n Observant, Lage Kanaaldijk 115 te Maastricht
Omgeving: De route start in Maastricht en voert over de Sint Pietersberg en is grensoverschrijdend. De route voert door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland bij één van de mooiste (historische) steden van Nederland.
Plaatselijk wordt de route aangeduid als: St Pietersberg MTB route – Rondje D?n Observant.
Aard van de route: Het gedeelte rond de Sint Pietersberg is technisch en een echte kuitenbijter. Er zitten stukken bos in de route en is op sommige delen redelijk steil. Al met al een technisch zware route.

 

« Oudere berichten

© 2024 Diepstraat vakantieappartement

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑